Content top

U bevindt zich hier: Home / Kunstgras soorten / Sport / Voetbal kunstgras

Voetbal kunstgras

In 2000 is TigerTurf (UK) opgericht. TigerTurf (UK) is de grootste artificial grass fabrikant van Engeland en is de (voetbal) kunstgras leverancier voor Europa, Afrika, Midden- en Verre Oosten.

Onze fabriek maakt het perfecte voetbalgras voor al deze continenten op maat. Denk hierbij aan lengtes van het gras, de kwaliteit vezels, het soort doek waarin wij weven en de laag teer, welke alle vezels in het doek houdt. Daarnaast moet u bij het leggen rekening houden met de afvoer van het water, de ondergrond en de rubberen korrels die over het gras worden gestrooid.

Al deze factoren zijn van invloed op de kosten voor het voetbalveld, waarop het gras gelegd gaat worden.

Fifa Certificaten

TigerTurf werkt nauw samen met FIFA om aan de speelnormen van het voetbal te kunnen voldoen. Op deze manier verkrijgt men een ideaal kunstmatig oppervlak voor het spel.

TigerTurf is de eerste fabrikant in de UK  die vergunninghouder is van het ‘FIFA-kwaliteitsconcept voor voetbalkunstgras’. Dit concept houdt in dat de kwaliteit van geïnstalleerde velden wordt getest, zodat professionele voetballers speelvelden van wereldklasse tot hun beschikking hebben. TigerTurf verkoopt naast het standaard assortiment ook de 1 en 2 sterren FIFA geteste kunstgrassoorten.

Na de aanleg van het voetbalkunstgras wordt een laag korrels van gerecycled rubber over het gras gestrooid. Deze korrels zorgen voor veerkracht aan de sprong van de bal en absorberen de val van de spelers.

Maak nu een afspraak om uw ideale voetbalveld te krijgen!

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor een ideaal voetbalveld? Wij komen graag bij u langs om uw voetbalveld(en) te bekijken. Op basis van uw wensen en budget, maken wij een kostenanalyse.

Kunstgras voetbal
Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.