Content top

U bevindt zich hier: Home / Kunstgras soorten / Sport / Kunstgras Hockey

Hockey kunstgras

De Internationale Hockey Federatie (FIH), is voortdurend op zoek naar alternatieve hockeyvelden die de afhankelijkheid van dure nylon systemen beperken. Deze velden eisen minder water en zijn economisch zeer laag in onderhoud en kosten. De zoektocht van de FIH heeft geleid naar TigerTurf’s  nieuwste technologie voor hockeyvelden. TigerTurf PP of PE zijn de perfecte grasvelden en worden op constante hoogte voorzien van water. Beide typen hockeyvelden worden gebruikt voor internationale- en nationale wedstrijden.

Waarom hockey op TigerTurf gras?

Alle internationale top hockeyclubs spelen hun hockey wedstrijden tegenwoordig op kunstgras. Steeds meer hockeyclubs gaan over naar een veld van kunstgras. Op kunstgrasvelden kan men sneller de bal plaatsen,  rolt de bal strakker en heeft de speler meer comfort tijdens het lopen door de geavanceerde ondervloer.

Door het gebruik van professioneel kunstgras hebben hockeyspelers nu nog meer plezier tijdens de training en het spelen van een wedstrijden. Hockeyspelers hebben nu toegang tot de beste hockeyvelden. Het hele jaar door kan er nu getraind worden op een mooi veld zonder modder en stof. Kijkers zijn getuige van een sneller tempo en meer concurrerende sport.

Afspraak maken om uw hockeyveld(en) te bekijken en de kosten te bespreken?

Wij komen graag bij u langs om de veld(en) te bekijken en maken graag voor u een kosten analyse op basis van al uw wensen en budget.

TigerTurf sponsort Champions Trophy
Kunstgras Hockey
Content bottom
Certificaten:
Youth Sports TrustTheFAUefaFIHSapcaTUV Nord certificaat TigerTurf kunstgras valdemping speelondergronden
EasyLawn is een distributeur van TigerTurf (UK) Ltd.